Secretul uimitor al Corneliei Rednic la 49 de ani!

hotfax.ro-favicon
3 Minute de lectură

Secretul uimitor al Corneliei Rednic la 49 de ani!

Cornelia Rednic a decis să împărtășească cu toți fanii săi cum reușește să se mențină în formă, și totul a început cu o schimbare radicală în alimentație. După ce în 2022 a slăbit 7 kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate, vedeta a lăsat-o mai moale cu delicatesele culinare, dar sezonul dovleacului i-a stârnit din nou apetitul pentru gătit!

Provocările vârstei și ale poftelor culinare

„Pentru mine a fost întotdeauna o problemă să slăbesc”, mărturisește Cornelia. La 49 de ani, lupta cu greutatea devine tot mai complicată, mai ales când ești pofticioasă din fire și ai în familie tradiția gătitului. Deși recunoaște că nu mai are timp de sală, artista se străduiește să găsească un echilibru între plăcerile culinare și silueta dorită.

Activitatea fizică, o amintire plăcută

„Nu prea am avut timp de sală în ultima perioadă”, spune Cornelia, amintindu-și cu nostalgie de plimbările de 15 kilometri pe zi. Deși ultimele săptămâni au fost mai aglomerate, artista nu renunță la ideea de a se recrea în aer liber.

Rețeta care face furori!

Între timp, Cornelia a revenit la gătit cu o rețetă delicioasă de plăcintă cu dovleac, pe care a împărtășit-o cu fanii săi pe rețelele de socializare. Chiar dacă îi place să gătească, ea gustă cu măsură din preparatele sale, conștientă de riscurile acumulării de kilograme.

Ingrediente pentru plăcinta cu dovleac

Rețeta sa include:

  • 600 de grame de unt moale
  • 150 de grame de zahăr
  • 2 pliculețe de praf de copt stins cu oțet
  • vanilie după gust
  • 1 ou
  • puțină sare
  • 800-900 de grame de făină

Prepararea deliciului

Se frământă un aluat din ingredientele de mai sus, care se împarte în două foi. Pentru umplutură, se folosesc 3,5 kilograme de dovleac dat pe răzătoare, care se călește cu 200 de grame de zahăr și vanilie. După ce se lasă la răcit, totul se asamblează pentru a forma plăcinta, care se coace la 180 de grade timp de 40-45 de minute. Cornelia recomandă să presărați migdale deasupra pentru un gust și mai rafinat!

Cu aceste secrete, Cornelia Rednic demonstrează că se poate găsi un echilibru între plăcerile culinare și menținerea unei siluete de invidiat, chiar și la 49 de ani!

Share This Article
Niciun comentariu