Pescobar, Maestrul Culinarelor: Descoperiri Senzaționale din Japonia și Coreea de Sud!

hotfax.ro-favicon
3 Minute de lectură

Pescobar, Maestrul Culinarelor: Descoperiri Senzaționale din Japonia și Coreea de Sud!

Pescobar, patronul Tavernei Racilor, își duce afacerile la un nou nivel! Cu 15 restaurante care îi aduc un profit impresionant de 20-30 milioane de euro, antreprenorul nu își permite să stea pe loc. Recent, el a pornit într-o aventură captivantă în Japonia și Coreea de Sud, nu pentru relaxare, ci pentru a „fura” idei geniale pe care să le implementeze în locațiile sale.

Planuri grandioase la orizont

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, nu este doar un afacerist de succes, ci și un vizionar. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că Pescobar a călătorit pentru a observa cele mai bune practici din restaurantele cu stele Michelin. „Omul se duce să vadă ce poate să dezvolte aici, în Europa. Filmează, fotografiază bucătării, diverse meniuri. E omul dracului!” a spus Dragomir.

Inovații din inima Asiei

Pescobar a fost fascinat de stilul de gătit coreean, unde prepararea mâncării se desfășoară chiar în fața clienților. Acesta își propune să aducă acea experiență unică în restaurantele sale, îmbunătățind astfel satisfacția clienților. „Ce au japonezii, el are. Vrea din Coreea de Sud să ‘fure’ ceva. Coreenii gătesc toți în fața ta. Țară mare!” a continuat Dragomir.

Expansiune internațională

Pescobar nu se limitează doar la România. Cu trei locații de succes în Londra, fiecare generând un profit lunar de un milion de euro, el are planuri și mai mari. „La New York își deschide unul acum. Vrea să facă în fiecare capitală de județ din România. Vrea inovații, ceva nou,” a adăugat Dragomir.

Un chef excepțional în bucătărie

Pescobar nu este doar un antreprenor talentat, ci și un pasionat al gastronomiei. „Dacă intră în bucătărie, e bucătar de Michelin 2 stele. Dacă nu știe cum să facă peștele, crabul!” a subliniat Dragomir, evidențiind abilitățile sale impresionante. Cu fiecare pas pe care îl face, Pescobar își consolidează brandul și își extinde orizonturile culinare, pregătindu-se să transforme industria restaurantelor.

Rămâneți alături de noi pentru a descoperi cum Pescobar va continua să surprindă și să inoveze în lumea gastronomică!

Share This Article
Niciun comentariu