Cine a renunțat complet la carnea de porc?
Este un moment șocant pentru fanii tradițiilor culinare! Prezentatoarea de succes de la Prima TV, Livia Graur, a decis să renunțe definitiv la carnea de porc de pe masa de Sărbători. Dar cu ce l-a înlocuit? Află toate detaliile despre alegerea sa surprinzătoare!
Crăciunul acasă, în familie
De câțiva ani, Livia preferă să petreacă Sărbătorile acasă, departe de aglomerația aeroporturilor. Acesta este un moment special pe care vrea să-l împărtășească cu familia. “Nu-mi plac prețurile nejustificat de mari, specula! De Crăciun, e important să fim cu cei pe care îi iubim”, a declarat vedeta.
Ce a înlocuit carnea de porc?
Decizia Liviei de a elimina carnea de porc din dieta sa de Sărbători este clară. În locul său, a ales curcanul și fructele de mare. “Mie îmi plac sarmalele în foi de viță, am congelatorul plin de foi de viță cu carne de curcan. Nu mănânc deloc porc, pentru că nu suport carnea cu grăsime”, a explicat Livia.
Preparatele preferate de Sărbători
De Crăciun, vedeta savurează curcan, vită, pui și, de Revelion, fructe de mare. “Fac salată de boeuf foarte bună, cu maioneză, murături de casă și friptură de curcan pe pat de legume, rețeta mamei mele”, a adăugat Livia, lăsându-ne cu gura apă la gândul preparatelor delicioase.
Concluzie
Decizia Liviei Graur de a renunța la carnea de porc este un exemplu interesant de adaptare a tradițiilor culinare. Rămâne de văzut cum va influența aceasta Sărbătorile din anii următori!
