Secretele Cutremurătoare ale Copilăriei de Crăciun a lui Fuego!
Într-o confesiune emoționantă, Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, ne dezvăluie amintiri incredibile din copilăria sa, pline de nostalgie și bucurie. Ce ascunde artistul despre sărbătorile de iarnă care i-au marcat viața?
Crăciunul, O Poveste a Nostalgiei
Fuego ne împărtășește că, pentru el, Crăciunul înseamnă acasă, gutui frumos parfumate în geam și bunătățile gătite cu drag de mama. „Bunica mea are acum 90 de ani și face cele mai delicioase sarmale ardelenești”, spune artistul, evocând amintiri care îi încălzesc sufletul.
Tradiții și Preparatele de Sărbătoare
În familie, tăierea porcului pe 22 decembrie era o tradiție sacră. „Tata, Dumnezeu să-l odihnească, se ocupa de preparatele din porc. Bunica nu voia să piardă deloc sângele, pentru că avem o mâncare tradițională numită sângerete”, rememorează Fuego. Aceste amintiri sunt neprețuite pentru el.
Îmbrățișări și Bomboane Colorate
Crăciunul aduce nostalgie și pentru că, din păcate, câțiva oameni dragi nu mai sunt în viața sa. „Împodobeam bradul artificial cu bomboane colorate și, desigur, nu mă puteam abține să nu mănânc din ele!”, mărturisește artistul, zâmbind la gândul vremurilor de altădată.
Preparatele Favorite ale Bunicii
Ce va aduce bunica anul acesta? „Deși sarmalele sunt vedetele sărbătorilor, eu ador spanacul cu ochiuri și tocănița cu mămăligă”, spune Fuego. Iar când vine vorba de mâncarea sa preferată din copilărie, artistul își amintește cum prăjea pâinea și o ungea cu usturoi: „Nu există mâncare mai bună!”
Crăciunul rămâne o sărbătoare plină de amintiri și emoții pentru Fuego, un moment în care tradițiile și dragostea familiei se întâlnesc într-un mod unic și special.
