Ce își dorește cu adevărat Claudia Ghițulescu de Crăciun?

hotfax.ro-favicon
3 Minute de lectură

Ce își dorește cu adevărat Claudia Ghițulescu de Crăciun?

Claudia Ghițulescu, artista de muzică populară, are planuri mari pentru sărbătorile de Crăciun din acest an! Deși Moș Crăciun nu o ocolește, vedeta visează la o mașină nouă în 2026. Cu zâmbetul pe buze, Claudia ne împărtășește că se simte cuminte și muncitoare, meritând cu prisosință cadouri.

Un gest emoționant de Crăciun

Recent, artista a vizitat Căminul de bătrâni “Sf. Ioachim și Ana”, unde a cântat din suflet pentru cei în vârstă, emoționându-se până la lacrimi. Experiența a fost atât de profundă încât Claudia a simțit cum muzica aduce alinare și speranță.

„Privirile lor și lacrimile de emoție mi-au reamintit cât de important este să dăruim”, a declarat ea, promițând că va reveni și de Revelion pentru a aduce bucurie în sufletele acestora.

Preparatele tradiționale de Crăciun

De sărbători, Claudia se întoarce la rădăcini și pregătește un festin tradițional: sarmale, friptură, cârnați de casă, salată boeuf și, bineînțeles, cozonac. Dar anul acesta, va adăuga pe masă și o prăjitură specială, „Scutecele lui Iisus”, care simbolizează puritatea Crăciunului.

Rețeta incredibilă a prăjiturii „Scutecele lui Iisus”

Claudia a fost generoasă și ne-a împărtășit rețeta acestei prăjituri delicioase:

Ingrediente

Pentru foaie:

  • 6 albușuri
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri făină
  • 1 plic zahăr vanilat
  • un praf de sare

Pentru cremă:

  • 6 gălbenușuri
  • 6 linguri zahăr
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri făină
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 200 grame unt (la temperatura camerei)

Pentru decor:

Zahăr pudră din belșug

Mod de preparare

Pentru foaie: Bate albușurile cu un praf de sare, adaugă zahărul treptat și încorporează făina. Coace o foaie subțire într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Pentru cremă: Freacă gălbenușurile cu zahărul, adaugă făina și laptele și fierbe până devine o cremă groasă. După răcire, încorporează untul.

Asamblare: Taie foaia în dreptunghiuri, pune cremă și rulează strâns, formând “scutecele”.

Finalizare: Pudrează generos cu zahăr pudră, simbolizând astfel esența prăjiturii.

O sărbătoare plină de emoție

Cu această rețetă fabuloasă, Claudia Ghițulescu își transformă masa de Crăciun într-o experiență plină de tradiție și emoție, dovedind că adevărata bogăție constă în a dărui din inimă.

Share This Article
Niciun comentariu